Asahi Japanese cotton socks silicone anti - skid stealth socks men and women shallow socks thin section boat socks solid color 6 pairs

Asahi Japanese cotton socks silicone anti - skid stealth socks men and women shallow socks thin section boat socks solid color 6 pairs
 

Product description:

Product parameters:

  • Time to market: Spring 2015
  • Even number: 1 pairs
  • Brand: Xu Na
  • Style No .: XN15302
  • Fabric Material Composition: Cotton 90% Polyurethane Elastic Fiber (Spandex) 10%
  • Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Women's Sports Sport light yellow lady movement light green lady sports m white lady sports grass green men sports gray men sports black men sports white men sports turmeric men sports sapphire men sports dark gray
  • Size: Women's Sports (34-38 yards) Men's Sports (39-44 yards)
  • Tube height: boat socks
  • Thickness: Conventional
  • Crotch style: ordinary crotch
  • Main material: cotton
  • pattern: plain
  • Clothing style details: Candy color
  • Socks function Uses: invisible
  • Style: Simple
  • Applicable Gender: Female
  • Applicable season: Four Seasons


Seller Promotion Activity Date: 2015-11-06 14:34 - 2017-11-10 14:25
Single order full 6 Item 包邮 (Not including the region: Taiwan, Hong Kong, Macao, overseas)

problem 1: God Ma Express? Answer: tact.

Question 2: Can I send a rhyme / pass / Huitong / SF / Post? Answer: No, sorry.

Question 3: How many pairs of mail? Answer: 6 pairs.

Question 5: buy a variety of colors how to buy? Answer: the various colors into the shopping cart, and then into the shopping cart settlement on it!

Question 6: Can discount points? Answer: Sorry, the lowest price.

Question 8: Can I get rid of the odds? Answer: Sorry, Lynx can not change the price of the goods in the order. Sorry!

Question 9: A pair of cheap points can be? Answer: Sorry, Lynx can not change the order provisions of the price of goods, I am sorry!

Question 10: I buy more can be cheaper? Answer: Yes,

Question 11: I bought more, give me a wholesale price can it? A: Sorry, we are a unified price, zero batch is a price!

Question 12: Is the cotton? Answer: Our cotton content of more than 70%.

Question 13: Are there non-slip silicone answer: There is no workplace silica gel, sports and leisure are a silicone!

search for

copy