spectacle frame

spectacle frame

Product description:

Questions and answers (How do i order?)
1.) Q: Do you supply samples?
answer: Yes. Samples can be sent before the real order withcustomers'requirement, which is free, but quantity is limited. Sample need tochargeable if sample is much.
Sample freight is by your account, by Fedex, TNT, DHL or UPS etc.
Delivery will take approximately 3-4 working days if sample available in stock.
We accept freight and sample fee via telegraphic transfers. (T/ T) or westernunion money transfer.

2.) Q: Do you provide QUANTITY DISCOUNTS, if i buy wholesale?
answer: Yes we do, all our clients buy Wholesale at very competitive, that's allwe do for exporting business) .For Quantity DISCOUNT we will count and discussaccording to the quantity you purchase.

3.) Q: Orders
answer: Goods are sold at very competitive price . Minimum Order Quantity: 100dozens/ style.

All goods are quoted F. O. B Shanghai , Ningbo and WenzhouChina.
Goods will be sent through our own freighting agent, you should make thepurchase C&F. Also we can delivery to your nominated address. Our courierinclude UPS, Fedex, DHL, TNT, SODEXI, SCS etc. Container or some goods delivery byseafreight or airfreight, seafreight is the cheapest way but need more timesthan air, airfreight delivery about 2-4 days to your side.
Delivery time of goods depends on quantity ordered, thus availibilty, and will bespecified on each individual transaction.

4.) Q: How do i order?
answer: Choose model from our website or email attached picture, and then askfor exact price. It is very simple, fast and easy. Price depend on material, designand client requirement. We can customize glass as per your sample or design, alsocan print logo in temples and lens of glass or case, accept OEM.

5.) Q: What is your payment term?
answer: By Telegraphic Transfers (T/ T) or irrevocable Letter of Credit at sight.

6.) Q: Do you want to establish long time cooperation?
answer: Yes. In fact we prefer to establish long time cooperation, we believeyou are coincident in this point, so i have reason to believe there will be anice cooperation between us as we also offer you top quality and all ourefforts to serve you and your esteemed company.

7.) Q: How about printing and colour for sunglass?
answer: We are versed in printing in temple or lens and customize varietycolour for sunglass or case or pouch. One way you can sell our sunglass in yourcountry, one way you can promote your company brand there.

8.) Q: Can i supply my sample for you to produce?
answer: Yes, of course. One new sample for us, first need to open mould for this (ifwe don't have similar style available) and this fee are charged by you, meanwhile we are repayable to you when your order quantity reach TargetQuantity.

In order to know more each other, we welcome you to visit us and production lineat any times that just you want and convenience for you. We believe facebusiness negotiation will make business progress rapidly.

send email to info@stmeyewear. com to get more new styles!