Becket hot and cold taps | Basin Faucet | basin washbasin faucet hole rotation heightening all-copper body

Becket hot and cold taps | Basin Faucet | basin washbasin faucet hole rotation heightening all-copper body

Product description:

Product parameters:

  • Brand: BAYKA / Becket
  • Model: BK25010-25020
  • Color Classification: Mini models do not deserve hose Mini models with 60cm hose F section [copper] [copper unworthy hose paragraph F] A hose with a 60cm section [copper] unworthy hose A section [copper] Patent with 60cm hose section [copper] [copper unworthy hose patent models with 60cm hose 2016] Patent section [copper] unworthy copper hose section [2016] Patent with 60cm hose
  • Style: Single hole
  • Material: Other / other
  • Spool type: ceramic valve core
  • Installation: Sit Down
  • Are hot and cold water: Yes
  • City services: city logistics delivery
  • Weight: 2kg and below
  • Surface Technology: Chrome

To ensure the quality, We all taps and showers have been high-pressure water test. Receive the product water is dry is normal.

2016 new models of integrated spout temporarily on the basis of the patent shall only upgrade, please purchase

>>> Buyer question:

1. Other businesses 50 years warranty 70 years warranty you a few years?

Answer: Industry and Commerce of bathroom hardware industry standard warranty is 5 years, so you go to any regular company Lynx opened shop, all will tell you that 5-year warranty (pro can find some companies a formal inquiry a), Tony Kay and any other history of several decades of production companies and manufacturers, are 5-year warranty, but in fact with a few decades are not the problem, and those who dare to promise warranty for decades, are some of the trademarks are just registered shell companies, the company boasted a hundred years of history, the real history of only a few months, even if they are punished for Industry and Commerce, which is the loss of a registered trademark, a few thousand dollars of things, it is not credible.

2. The faucet valve is what material?

Answer: We use the spool is Becket original ceramic valve core, switching frequency can guarantee 50 million times, under normal circumstances is the use of up to 20 years, because of water and other reasons to consider domestic individual regions, we warranty 5 years.

3. The hose is what material?

Answer: We use the hose Becket original brand hose, EPDM inner tube using the inner tube using twenty years without a burst, real ease of use.

4. The hose is how to install?

Answer: two inlet hose faucet hole structure is used in a different, smaller head thread M10 * 1 direct hand clockwise screwed into the bottom of the water inlet tap and then tighten, bigger four nuts Get with yellow plastic wrench to tighten the angle valve. Detailed installation steps can refer to the right of the navigation installation instructions >>>>

5. Leading various styles of difference?

Answer: Based on the demand for pro, we specially design various styles of leading, by contrast, the leading modeling, surface technology, product weight, details of the deal will be better than the other leading money [to take car analogy: on top with equivalent models, other models equivalent in quality with both models] is absolutely guaranteed, but it will certainly better than the other models, a penny stock pro certainly understand this truth .

6. faucet hole and two-hole faucet difference?

Answer: single and double holes refers to the number of mounting holes on the faucet at the basin or sink faucet installation, the link is leading our single hole faucet mounting hole is a hole in the diameter range of 32-40mm this is a faucet that can be installed.

7. This is a hot and cold tap it?

Answer: Yes, if the pro-buy is a link without hose, remember two inlet hose faucet is required, in order to ensure the quality of the installation and avoid trouble, or once again strongly recommended that parents who choose to use our original Becket factory brand hose options optional faucet contains hose, is supporting the sale of the full cost price.

8. With regard to gifts

Answer: There is divided into gift buy one get six and buy one get four: [Buy faucet with hose option is to buy one get six: Hose wrench * 2 * 2 + gloves + bubbler * 1 + 1] * raw material belt, [Buy without a hose leading option is to buy one get four: Gloves bubbler * * 2 + 1 + 1 with raw material *】, It is strongly recommended that parents who again Later leading option with hose, The real quality assurance avoid trouble.